50 legjobb idézetek a szerelemről, amely bárkit elhitet az igaz szerelemmel

idézetek a szerelemről

A szerelemben az a legjobb és a legrosszabb, hogy nem lehet szavakkal kifejezni.

Amikor valóban szeretsz valakit, nehéz lehet ezeket az érzelmeket szavakkal kifejezni. Valójában az igazi szerelem miatt térdben gyengének érezheted magad és nem tudsz beszélni. Talán ez a legjobb típusú szerelem – ahol a másik ember annyira beleszeret, hogy képtelen vagy megfelelően gondolkodni. Bár ez is problémává válhat.

Ez a minden idők legjobb szerelmes idézeteinek listája biztosan megkönnyíti érzelmeinek és szerelmi érzéseinek kifejezését partnere előtt. Ezek a híres, inspiráló idézetek a szerelemről és a mondásokról a legegyszerűbb megfogalmazással segítenek pontosan leírni, hogy mit érzel.

Ebben a listában megtalálhatja ennek a generációnak, valamint a miénk előtt álló generációknak az idézeteit. De az idézetek mindegyikét valaki alkotja, aki egyik vagy másik pillanatban mélyen szerelmes volt.

Tehát minden további nélkül itt vannak a legjobb kifejezések a szerelemről és a szerelemről, amelyek segítségével kifejezheti érzéseit partnere előtt.

Table of Contents

50 inspiráló idézet a szerelemről és a mondásokról

Akkor vagyok a legboldogabb, amikor éppen melletted vagyok.

Ha szerelmes vagy – igaz szerelem -, akkor teljesen érezni fogod, hogy ez a személy kiteljesít és a legboldogabbá tesz, ha együtt vagytok. Ha megtalálta ezt a személyt, soha ne engedje el!

“A vizet csak a nap süt. És te vagy az én napom.”
– Charles de Leusse

Éjszakám miattad lett napos hajnal.

Nem számít, mennyire sötét a napod, ha partnered felcsillan a szívedben, akkor ezek a tökéletes idézetek a szeretet irántuk.

– Esküszöm, hogy nem tudlak jobban szeretni, mint most, és mégis tudom, hogy holnap is szeretni fogom. – Leo Christopher

A legjobban megragadni az életben egymást.

Íme egy híres szerelmes idézet Audrey Hepburn-től, amely azt állítja, hogy két ember közötti szeretet valóban a legjobb dolog az életben. Akár téged szeretnek, akár szeretsz (vagy mindkettőt), soha ne engedd el ezt az érzést. Ez nem materialista dolgokról szól – a szerelem az életről szól, amelyet közösen megosztasz.

“Szeretlek” én kezdem, de végül te. ” – Charles de Leusse

Lehet, hogy egy ideig a kezemet fogja, de örökké a szívemet fogja.

Ez a szerelmi idézet azt mutatja, hogy a szerelemnek nincs időkorlata vagy határa. Teljesen ritka és igaz. Annak ellenére, hogy nem töltheti az örökkévalóságot partnere karjaiban, mégis örökké a szívében tarthatja őket.
– Van egy őrület abban, hogy szeretlek, az ok hiánya miatt olyan hibátlan érzés. – Leo Christopher

Tudom, hogy szerelmes vagyok beléd, mert a valóságom végre jobb, mint az álmaim.

Dr. Seuss egy jól ismert idézet a szerelemről azt mondja nekünk, hogy az igaz szerelem jobban érzi magát, mint bármi más, beleértve az álmait is. Amikor végre boldogabb lehetsz a mindennapjaidban, mint álmaidban, megtaláltad az egyet.

– Te vagy az utolsó gondolat a fejemben, mielőtt lefeküdnék aludni, és az első gondolat, amikor minden reggel felébredek. – Ismeretlen

Szükségem van rád, mint egy szívnek ütemre.

Ez az idézet biztosan megolvasztja partnerének szívét. Természetesen mindannyian tudjuk, hogy szívednek ütemre van szüksége a túléléshez – és ha ezeket a szeretetről szóló idézeteket megosztja partnerével, akkor azt mondja nekik, hogy nélkülük életed értelmetlen. Ez a szerelemről szóló idézet olyan mély, sok jelentéssel, és mindenképpen segít kifejezni az igazi szeretet érzéseit.

“Tudod, hogy ez a szerelem, amikor csak azt akarod, hogy az ember boldog legyen, még akkor is, ha nem vagy része a boldogságának.” – Julia Roberts

A te szerelmedre van szükségem ahhoz, hogy teljesnek érezzem magam.

Teljesen és teljesen szerelmesnek érzi magát a partnerébe? Életed hiányosnak érezné őket nélkülük? Akkor ezeket a párok iránti szeretetről szóló idézeteket kell megosztanod a partnereddel, hogy elmagyarázd, pontosan mit érzel.

Szeretni foglak, amíg a csillagok kialudnak, és az árapály már nem fordul be.

Ez az idézet eléggé magától értetődő, vagyis soha nem fogja abbahagyni a párja szeretetét. Bármi is történjék. Nem számít, hogyan alakulnak a dolgok. Szerelmed örökké tart. Ez a neki szóló romantikus idézet biztosan elindítja ezeket a szerelmes-galambos érzelmeket.

Gyere élj a szívemben és ne fizess bérleti díjat.

Nem érdekelnek az anyagias dolgok, vagy az, hogy partnere mennyit tud ajánlani. Csak annyit tudsz, hogy feltétel nélkül szereted őket, és megfogadod, hogy átadod nekik a szívedet.

Valahányszor meglátlak, újra és újra beleszeretek.

Nem számít, milyen friss vagy régi a kapcsolatod, minden egyes nap mélyebben beleszeretsz. Ha van olyan partnere, aki így érzi magát, mindenképpen ossza meg velük ezt a romantikus szerelmes idézetet, és soha ne engedje ki őket az életéből.

Te vagy az én dalom. Te vagy a szeretet dala.

Valaha úgy érezte, hogy partnere emlékeztet minden szerelmes dalra, vagy arra vágyik, hogy csak nekik készítsen egy szerelmes dalt? Akkor ez a rövid szerelmes idézet a szeretet tökéletes kifejezése lenne.

Ha tudom, mi a szeretet, az miattad van.

Hermann Hesse e szerelmes idézete segít megérteni, pontosan mit érzünk, amikor beleszeretünk. Az egyetlen oka annak, hogy tudja, mi a szerelem, vagy milyen érzés, az a partnere miatt van, és ezt tudnia kell velük, ha megosztja velük a legjobb szerelmi idézetet.

A kapcsolatunk az. Valami, amit a csillagokba írtak és belehúztak a sorsunkba.

Amikor úgy érzi, hogy végre megtalálta lelki társát, ez a szerelemről szóló romantikus idézet segít megteremteni a hangulatot azáltal, hogy tudatja velük, hogy pontosan mit érez a kapcsolatával kapcsolatban. Eltarthatott egy kis idő, mire mindkettőtök találkozik és megszeretik egymást. De ha egyszer megtetted, nyilvánvaló, hogy mindkettőtöknek szánta, hogy együtt legyetek.

Amikor először megérintettél, tudtam, hogy a tiednek születtem.

Amikor kapcsolatod van a partnereddel, és tudod, hogy nem tagadhatod meg, akkor ezt a fajta inspiráló szerelmi idézetet kell küldened nekik. Pont olyan, mintha azt mondanád, hogy neked szántad együtt lenni, és már a kezdetektől fogva tudtad.

“A szeretet iránti néha fennálló egyensúly elvesztése a kiegyensúlyozott élet része.” – Elizabeth Gilbert

Fordítsuk meg az érmét és nézzük meg. Fej, a tied vagyok. Farok, te vagy az enyém. Szóval, nem fogunk veszíteni.

Nem számít, mi történik az életben, vagy milyen akadályokat vetnek az utadba, partnereddel mindig mélységes szerelmi kapcsolatot fogsz megosztani egymással. Ossza meg ezt a gyönyörű szerelmes idézetet partnerével, hogy tudassa velük, hogy mindig is szeretni fogja őket, bármi is legyen.

Csak két alkalommal szeretnék veled lenni. Most és mindörökké.

Ez a szerelmes idézet erőteljesen azt mondja, hogy mostantól örökké mindig szeretni és vágyni fogja partnerét. Használja ezt a hatalmas szerelmes idézetet, hogy elmondja partnerének pontosan, hogy mit érez, és nézze meg, hogyan boldogulnak és szeretnek.

Ahol szeretet van ott élet is van.

A partnered az életed szerelme, és nincs jobb módja annak. Okot adnak az életre és okot arra, hogy boldogan élj. Miután megtalált egy embert, aki ezt az érzést kelti benned, mindenképpen tudasd velük, mennyire szeretik őket, és mennyire szerencsés mindkettő, hogy megtalálta ezt a fajta szeretetet.

“A szerelem olyan, mint egy vírus. Bármikor megtörténhet bárkivel.” – Maya Angelou

Csak boldogság van az életben, szeretni és szeretni.

George Sand ez a szerelemről szóló idézete a legtisztább formában írja le a szerelmet – az igazi boldogságot. Ennek az egyetlen mondatnak a partnere térdre ereszkedik, elsöprő szeretettel irántad.

Az ő szeretete nélkül nem tehetek semmit, az ő szeretetével, semmit nem tehetek.

Ha megtaláltad azt az egy embert, aki teljessé teszi az életedet, az ő szeretete azt fogja érezni, hogy bármire képes. Erősnek és határtalannak érzi majd magát. Ilyen szerelem megtalálása egyszeri élmény. Ez az egyik legjobb, amit imádok, idézeteket, amit valaha is megtalál.

“A szerelem olyan, mint a szél, nem látod, de érezheted.” – Nicholas Sparks

Senki sem képes engem olyan súlytalanná és gondtalanná tenni, amennyire csak lehet.

Ha partnered szerelme miatt szépnek és gondtalannak érzed magad, akkor találkoztál a meccseddel. Feltétlenül közölje velük, hogy érzi magát és hogyan érzi magát azzal, hogy megosztja velük ezt a szeretlek idézetet.

Téged szeretni soha nem volt lehetőség. Szükség volt rá.

Ha a szerelem igaz és rendeltetése, akkor nem lesz lehetősége elesni. A szeretet legigazibb formája gyengül a térdében, és akkor jön rád, amikor a legkevésbé számítasz rá. Ha a szerelem kényszerűnek érzi magát, akkor lehet, hogy nem igaz.

Amikor azt gondolom, hogy lehetetlen tovább szeretni, akkor bebizonyítod, hogy tévedek.

Úgy érezheti, hogy már annyira szereti a partnerét, amennyit csak tud, azonban minden új reggel mélyebb szeretetérzetet okoz számukra. Ez a szerelemről szóló idézet biztosan megmagyarázza a legmélyebb szeretetedet.

Igaz, hogy a szívem mindig kihagy egy ütemet, amikor a nevemet veszed.

Ez a szerelmi mondás tökéletesen megmagyarázza, hogyan érzi magát az igaz szerelem. A vonzalom és a kéj semmi ahhoz képest, amit a szeretet ritka formája érez. Ez a tökéletes szerelmes idézet segít abban, hogy tökéletesen elmagyarázza szeretetét partnere számára.

Egész életemben szerettelek; épp ennyi időbe telt, mire megtaláltalak.

Ez a tökéletes lény a szerelemről szóló idézetekben, hogy partnere felcsigázza a szeretetet és a szeretetet. Lehet, hogy eltartott egy ideig, amíg megtalálta tökéletes partnerét, de mindvégig tudta, hogy nagyon szereti őket, és azonnali kapcsolatban áll.

Amikor a szemedbe nézek, tudom, hogy megtaláltam lelkem tükrét.

Joey W. Hill e híres szerelmes idézete azt állítja, hogy a partnereddel megosztott szeretet a lelked belsejében beszél. Ez a fajta szeretet erős és örök.

A szerelem az, amikor a másik ember boldogsága fontosabb, mint a sajátod.

Az egyik legjobb mondás a szerelemről. A szerelem áldozatokról és kompromisszumokról szól. Ez azt jelenti, hogy partnere érzéseit a sajátja elé helyezi, néha cél nélkül. De amikor ezt mindketten a párkapcsolatodban teszed, ez válik a szeretet legigazibb formájává.

Fogalmad sincs, milyen nehéz rávenni magam, hogy néha ne gondoljak rád.

Néha, amikor beleszeretünk, lehetetlenné válik a partnerünkre való gondolkodás. Mondja meg nekik, mennyire reflektál egész nap a szeretetükre, ha ezt a szeretetteljes idézetet nekik szenteli.

Nem hibáztathatja a gravitációt a szerelemért.

Ez az idézet tökéletes példát mutat arra, hogy mennyire ellenőrizhetetlen a szerelem. Albert Einstein készítette, ez az egyik legjobb mondás a szerelemről, amelyet a szerelmesek az elkövetkező évtizedekben megosztanak szerte a világon.

“Könnyű beleszeretni. A nehéz az, ha találunk valakit, aki elkap.” – Bertrand Russell

Ha száz évig élsz, akkor én egy nap száz mínuszig szeretnék élni, úgyhogy soha nem kell nélküled élnem.

Ez a csodálatos szerelmes idézet megmagyarázza, mennyire szereted a párodat. Annyira, valójában, hogy nem akarna életük egy napját nélkülük tölteni. Nem egyszerűen egy aranyos és imádnivaló mondás a szerelemről?

A szex enyhíti a feszültséget. A szerelem okozza.

Woody Allen készítette ezt az idézetet, és nagyjából magától értetődő. A szerelem a legjobb érzelmeket és emlékeket teremti meg. Ez az egyik híres idézet a szerelemről.

A legjobb érzés az, amikor ránézel… és már bámul.

Mennyire csodálatos érzés, ha ránézel a partneredre, és felfedezed, hogy már rajonganak? Ha partnere így érzi magát, mindenképpen értesítse őket.

A világ számára lehet, hogy egy ember vagy, de egy ember számára te vagy a világ.

A partnered szeretetének azt kell éreznie, hogy egyedül vagy a világon. Ha úgy érzik, hogy ezt szeretik, mindenképpen szenteld nekik ezt a szerelmi mondást.

Szerelmes beléd minden reggel megéri felkelni

Ha partnere minden reggel jobban érzi magát, mint az előző, akkor ügyeljen arra, hogy soha ne veszítse el őket.

A „szeretlek” azt jelenti, hogy szeretni foglak és a legrosszabb időkben is melletted állok.

Nem számít, milyen nehéz dolgok alakulnak a kapcsolatodban, ha igaz a szeretet, soha nem fogsz lemondani róla.

“Valakit nem a külseje, a ruhája vagy a divatos autója miatt szeret, hanem azért, mert csak egy dalt énekel, amit csak te hallhatsz” – Oscar Wilde

A szerelem soha nem hal meg természetes halállal. Vakságban, tévedésekben és árulásokban hal meg.

Az igaz szerelem soha nem fog meghalni. De ha a szerelem nem igaz, akkor csak akkor ér véget, ha árulás és elsöprő fájdalom jelentkezik. Remélhetőleg soha nem kell ezt a fájdalmat éreznie jelenlegi szeretőjével.

A szerelem jobb tanár, mint a kötelesség.

A szerelem olyan dolgokra tanít meg, amire semmi más nem képes. Megtanítja a fájdalmat és a kényelmet. De legfőképpen megtanít arra, hogyan kell élni.

Láttam, hogy tökéletes vagy, és ezért szerettelek. Aztán láttam, hogy nem vagy tökéletes, és még jobban szerettelek.

Senki sem tökéletes. És nem kellene tökéletes szeretőt kérnie. De fogadd el párodat olyannak, amilyen, és tanuld meg szeretni hibáikat.

A szerelem egyetlen lélekből áll, amely két testben lakik.

Az igaz szerelem két lélek eggyé változtatja.

Az egyszerű „szeretlek” nem csak pénzt jelent.

A szerelem mindennél drágább. Semmi materialista soha nem pótolhatja az igazi szeretet érzését.

A szerelem nem a szemével, hanem az elméjével néz, és ezért szárnyas Ámor vakra van festve.

Ha beleszeretsz a külsejükbe, ez a szeretet elhalványulhat. De szeress bele a szívükbe és az elméjükbe, és a szerelmed csak erősebb lesz.

Néha nem látom magam, amikor veled vagyok. Csak látlak.

Mondja el a partnerének, hogy csak szeme van rájuk, és ők a mindened, ha megosztja velük ezt az idézetet.

Fogadd el a szívemet, és egy kastélyt építek neked, amelynek alapja a szeretet.

Te és a párod életet építettél szereteted ereje alapján. Mondja el nekik, hogy megosztja velük ezt az idézetet.

Nem számít, hány küzdelembe keveredhetsz, ha valakit valóban szeretsz, az soha nem számít.

Egyetlen kapcsolat sem tökéletes. Egyik sem. Ha valódi szereteted van, legyőzsz minden vitát, és továbbra is szeretsz és szeretsz egy egészséges kapcsolatban.

Lehet, hogy nem vagyok mindig veled, de szeretném, ha tudnád, hogy soha nem vagy kívül a szívemből. Szeretlek!

Nem számít, hol vagy a világon, vagy milyen távolságban vagy egymástól, a párod iránti szeretet soha nem fog elenyészni.

Sokkal inkább én vagyok, amikor veled vagyok.

Nincs jobb szeretet, mint az a szerelem, amely jobb emberré vagy önmagad jobb változatává tesz. Az igaz szerelem soha nem fogja érezni azt, hogy meg kell változtatnia azt, aki vagy.

Ha valaki mélyen szeret, az erőt ad; ha valaki mélyen szeret, bátorságot ad.

A szeretet legigazibb formájának adása és fogadása egyaránt a világ tetején érzi magát, és nem kevésbé. Ha partnere szerelme miatt így érezheti magát, feltétlenül mondja el nekik, hogy megosztja velük ezt a szeretet-idézetet.

A szerelem ígéret; a szerelem olyan emléktárgy, amelyet soha nem felejtettek el, soha ne hagyja eltűnni.

A szeretet a legjobb, amit kaphatsz egy párkapcsolatból – mindaddig, amíg egészséges és igaz. Ha megkaptad, soha nem fogod elfelejteni.

Nem veszel feleségül valakit, akivel együtt élhetsz. Feleségül veszi azt az embert, aki nélkül nem élhet.

Kit érdekel, hogy élhet-e párjával. Ez nem szerelem. Ez az, amikor nem láthatod magad a párod nélkül élni – ez az igazi szeretet.

A szeretet nélküli élet olyan, mint egy fa virág és gyümölcs nélkül.

Az élet semmi sem lenne szerelem nélkül. Sima és egyszerű. Nincsenek feltett kérdések.

A legfontosabb dolog az életben: megtanulni, hogyan adjuk ki a szeretetet, és hagyjuk, hogy bejöjjön.

Fogadja el a szeretet legigazibb formáját, és értse meg, milyen csodálatos érzés szerelmesnek lenni.

Az élet legnagyobb boldogsága az a meggyőződés, hogy szeretnek minket; szerettük magunknak, vagy inkább szerettük magunk ellenére.

A szerelem minden formában gyönyörű dolog. Elképesztő érzés szeretetet adni és szeretetet fogadni. Győződjön meg róla, hogy partnere ugyanolyan szeretettnek érzi-e magát, mint amennyire Ön is.

Két szerelmes ember, egyedül, elszigetelten a világtól, ez gyönyörű.

Senki sem jöhet, vagy soha nem kerülhet közétek és élete szerelme közé.

“Egyedül tudunk ennyire keveset csinálni; együtt nagyon sokat.” – Helen Keller

Szeretem, ha valaki azt mondja nekem, hogy életem végéig veled akarok lenni, és ha szükséged lenne rám, kiugranék egy gépből neked.

Ez a fajta szerelem lehet szép, de veszélyes. Amikor beleszeret a partnerébe, győződjön meg róla, hogy egészséges szerelem.

Nem vagy hiányos mindenemnél.

Sima és egyszerű. A partnered mindent jelent neked, és másképp nem lenne.

Mint látod, minden nap jobban szeretlek ma, mint tegnap, és kevésbé, mint holnap.

Minden új nap mélyebb szeretetet hoz partnere iránt. Mondja el nekik, hogy megosztja velük ezt az idézetet, és nézze meg, hogyan világít arca szeretettel és szeretettel.

Szeretlek – ebben a három szóban benne van az életem.

Szerelmeddel életedet odaadod a párodnak. Szeretni őket természetes lesz, és úgy érzi, mintha kiteljesedne az életed.

Lehet, hogy nem én vagyok az első randevú, csók vagy szerelem … de szeretnék lenni az utolsó mindened.

Nem számít, hogy ki vagy párod randevúzott a múltban, csak most mindkettőtök számít. Örökké együtt.

A szeretet egyszer-egyszer, a hétköznapok kellős közepén mesét ad nekünk.

Az élet lehet egyszerű és egyszerű, de a párod iránti szeretet soha nem lesz hétköznapi.

A szavaid az én ételem, a leheleted a borom. Nekem te vagy a mindenem.

Partnered nélkül az életed értelmetlen és nehéz lenne élni. Ha a partnered mindent jelent neked, tudasd velük, ha megosztod velük ezt az idézetet.

Nem számít, mi történt. Nem számít, mit tettél. Nem számít, mit fog tenni. Mindig szeretni foglak. Esküszöm.

Soha semmi nem kényszerítheti a partnered szeretetére. Nem számít, mit csinálnak. Ha azonban a partnere valami rendkívül rosszat tett, például megcsalt vagy bántalmazott, akkor ez a kapcsolat nem egészséges, és ki kellene lépnie!

A szeretetem irántad egy út;

Örökké kezdődik, és soha nem ér véget.
A partnered szeretetére van szükséged ahhoz, hogy végigvigyen ezt az életet. Ha úgy érzed, oszd meg velük ezt a szeretetteljes idézetet, hogy tudasd velük, mit érzel.

Sétáljon velem az életen keresztül … és minden meg lesz, amire szükségem lesz az utazáshoz.

Ez az idézet pontosan megmondja a partnerének, ha azt tervezi, hogy abbahagyja őket. A válasz soha.

Rémálmaimat álmokkal, gondjaimat boldogsággal, félelmeimet pedig szeretettel helyettesítetted.

Amióta társad jött, végül minden rendben van. Ez a legjobb idézet, hogy tudassa velük, mennyi boldogságot hoznak neked.

Ez a hihetetlen idézetek felsorolása a szerelemről megkönnyíti a szeretet elmagyarázását partnerének. És ha megtalálja azt a tökéletes árajánlatot, amely tökéletesen illeszkedik a kapcsolatodba, akkor partneredet talán elárasztja a szeretet és a megbecsülés – egy teljesen új szintre emelve szerelmedet. Ügyeljen arra, hogy megossza kedvenc idézeteit a szerelemről azzal, akit szeret.

további cikkekért látogasson el blogunkba!

50 legjobb idézetek a szerelemről, amely bárkit elhitet az igaz szerelemmel

One thought on “50 legjobb idézetek a szerelemről, amely bárkit elhitet az igaz szerelemmel

  1. Pingback: Fashion Employment and Trend Job Assistance – Edf0608

Leave a Reply

Scroll to top
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: