All of the following are top cybercrimes reported to the ic3 except ________.

Question1:

All of the following are top cybercrimes reported to the IC3 EXCEPT ________.
A) Identity theft
B) Non-auction scam
C) Advance fee fraud
D) Theft of services

Answer: Theft of services


Question2:

Which of the following classifications of viruses can change its own code to avoid detection?
A) Stealth
B) Multipartite
C) Polymorphic
D) Worm

Answer: Polymorphic


Question3:

A(n) ________ takes advantage of file transport methods to spread on its own.
A) Worm
B) Script virus
C) Encryption virus
D) Macro virus

Answer: Worm


Question4:

Which of the following is NOT a virus category?
A) Worm
B) Logic bomb
C) Macro
D) Pharming

Answer: Pharming


Question5:

________ viruses are often transmitted by a flash drive left in a USB port.
A) Logic bomb
B) Boot-sector
C) Macro
D) Time bomb

Answer: Boot-sector


Question6:

Creating and distributing ________ is one of the most widespread types of cybercrimes.
A) Spam
B) Computer viruses
C) Cookies
D) Zombies

Answer: Computer viruses


Question7:

A ________ is a virus that is attached to documents such as Word or Excel files.
A) Script virus
B) Macro virus
C) Polymorphic virus
D) Trojan horse

Answer: Macro virus


Question8:

A ________ is a virus that is triggered on a certain date.
A) Worm
B) Macro
C) Logic bomb
D) Time bomb

Answer: Time bomb


Question9:

________ hackers break into systems for non-malicious reasons such as to test system security vulnerabilities.
A) Black-hat
B) Gray-hat
C) White-hat
D) Green-hat

Answer: White-hat


Question10:

Which type of virus was the famous Michelangelo virus?
A) A worm
B) A time bomb
C) A script virus
D) An e-mail virus

Answer: A time bomb

Check here for more helpful Answers!

All of the following are top cybercrimes reported to the ic3 except ________.

Leave a Reply

Scroll to top
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: